D23 Expo 2022: A Walt Disney százéves fordulója

2022. szeptember 19.Kitekintő 632 szó3,2 perc olvasási idő
FőoldalD23 Expo 2022: A Walt Disney százéves fordulója

D23 Expo 2022: A Walt Disney százéves fordulója

Mi az, amit a gyerekek és a felnőttek is mindennél jobban szeretnek? Elsőre talán nem a Walt Disney neve jut eszünkbe, azonban a mesék a fiatal felnőtteknek és az ő gyermekeiknek is az egyik kedvencük. És mi lenne jobb ennél, mint a The Walt Disney Company cég századik évfordulója, amihez rengeteg érdekesség és egy D23 Expó névre keresztelt rendezvény is érkezik?

A Hivatalos Disney Rajongói Klub vagy D23, amely rövidített nevét a kreatív gyár alapítójának vezetéknevéből (Disney) és a cég alapításának évéből (1923) kapta, kétévente találkozik egy nemzetközi expón, hogy cosplayekkel és rajongói találkozókkal ünnepelje a márka számos sikerét. A legjobban várt része ezeknek a találkozóknak azonban az új filmes, televíziós és vidámparki projektek bemutatása.

A D23 Expó egyet jelent a százéves fennállás megünneplésével, így teljesen érthető, hogy a parkban is rengeteg újdonságot fogunk kapni. A legfontosabb hírek között megtudtuk, hogy a Disney Resortban egy új attrakciót kap a Bosszúállók Campusa. Arról is hírt kaptunk, hogy egy hatódik hajóval bővítik a vállalat flottáját, ami a Treasure nevet kapta, és az Aladdin főhőseinek dedikálták. A három parkba érkezni fognak Jégvarázs témájú újdonságok, valamint betekintést nyerünk a háttérmunkákba is. De miért imádjuk annyira ezt a varázslatos világot?

Ezért telitalálat a Disney

A márka a mesemondó, az álmok teremtője. Több generáció nőtt fel, akik a Disney-univerzumnak köszönhetően táplálták a fantáziájukat és a képzeletüket. A filmek szó szerint befolyásolták jó pár generáció nevelését és értékrendjét, segítettek nekik megkülönböztetni a jót a rossztól, az igazat és az igazságtalant. A mai fiatalok pedig szinte ugyanúgy rajonganak értük.

Következő pont, hogy a Disney filmek nagyon jól készülnek. A márka mindig a legjobb animátorokkal dolgozott együtt, hogy a korszaknak megfelelően a legjobb minőséget produkálja. Olyan nagyszerű művészek nevei kapcsolódnak hozzá, akik a felfedezésük pillanatában nem voltak annyira ismerősek, mint a cég többi alkotója, de a tehetségüket senki sem kérdőjelezheti meg.

Természetesen ez nem lehet az egyetlen ok. Sok más stúdiótól származó, kifogástalanul kivitelezett animációs film van, amelyek nem keltenek akkora visszhangot, mint a Disney filmek. Kell lennie valami másnak is. Igen, ott vannak a humanizált állatok. A Disney tudja, hogy az állatok gyengédséget váltanak ki belőlünk, és mindig is tudta, hogyan használja ezt ki.

Emellett mindig odafigyelt a másodlagos szereplők fontosságára. A Disney filmek minden főszereplőjének van egy elválaszthatatlan, hűséges barátja, aki elkíséri őt, aki ellenpontként, lelkiismeretként szolgál, humorral fűszerezi, és általában szimpatikusabb, mint a történet főszereplői. És mondhatjuk, hogy ez nagyszerű húzás.

Végül, de nem utolsó sorban ott van a zene. A Disney filmek nem lennének ugyanazok a látványos filmzenék nélkül. Dalaik a filmek DNS-ének részét képezik és soha nem mennek ki a divatból.

Magazin

Ajánlott tartalmak

Mi kell ma ahhoz, hogy valaki biztonsági őrré válhasson?

2023. december 21.|

A felmérések szerint az elmúlt évek során egyre népszerűbbek lettek a személy-és vagyonőr tanfolyamok, és úgy tűnik ez egy olyan hivatás, mely folyamatosan elérhető a munkaerőpiacon. De vajon mi lehet ennek az oka?

Minden, amit a magán egészségbiztosításról tudnunk kell

2023. szeptember 22.|

Az ember amennyire lehet, próbál vigyázni magára, és az egészségére. Fontos, mindent megtenni a balesetek elkerülése érdekében, de az az igazság, hogy a baj egy pillanat alatt bekövetkezik, akár nyaralás, üdülés, kirándulás közben is, a